Frissewint

Fris vanwege de verhelderende, vernieuwende kijk op uw organisatie en wint van de win-win situatie voor beide partijen , met een kwinkslag naar de frisse wind die hiermee mogelijk door uw organisatie kan gaan waaien.

Eigenaar Paul Kienhuis is na zijn HBS-A opleiding in 1972 gaan werken in de accountancy. De laatste 16 jaar als Accountant-Administratieconsulent bij ten Katehuizinga in Enschede, waarvan negen jaar als partner deel uit makend van het managementteam. Paul begeleidt en adviseert hoofdzakelijk ondernemers in het MKB, met als specialisatie de landelijke gerechtsdeurwaardersbranche.
Leukste uitdaging van Paul: de ondernemer als ondernemer ondersteunen en motiveren in zijn dagelijkse bedrijfsuitoefening, samen sparren en een strategie bepalen.

Frissewint is hierin een nieuwe aanvullende activiteit en wel het financieel analyseren van ondernemingen op rendementsverbeteringen en kostenbesparingen in de breedste zin van het woord. Dit alles op basis van no cure-no pay, ofwel een beloning naar prestatie. Werkzaamheden op uurdeclaratie blijven natuurlijk altijd tot de mogelijkheden behoren.